7minggu1hari

Kandungan yg ke berapa akan nampak perut membesar. Risau jugak. Hari tu ms 4minggu scan doktor ckp tk nampak apa2. Dan sy nk tgu sampai 8minggu br nk scan lg. Sb sy tkde alahan apa2. Cuma semput dan cpt penat. Ni anak sulung otak slalu fikir mcm2.

6 Balas

Stiap org lain2 sis..x sama..doktor ckp kebiasaan ank first mmg lambat sikit nk nmpak baby bump..sy 5bulan lebih bru nmpak sikit🥰jgn rsau yee..slagi kita p check up doktor kata baby okay..maknanya okay🥰4mggu masih awl lgi tuk scan..tggu 8mggu dan keatas scan lgi In Sha Allah dh nmpak🤗jgn trlalu rsau ye..take care mommy to be!