Kandungan 4bulan

Kandungan sya dh 4bulan+, tpi bby bump kecik jer lepas tu gerak-gerak,, orng lain kandungan 4bulan bby bump dia dh besar,, normal kh tu yah baby bump 4 month kecik😅#pregnancy #Nanya #mommybuntu

16 Balas

sy 17 minggu... perut kecil je mgkin sbb first... adik ipar 18 minggu.. perut dia besar.. mgkin sbb anak dh rmai.. haha..

msa sy p hosp bru ni, ada sorg ppuan ni 8 bln dah, tp perut dia lgsg xnmpk...klu dia xckp, sy xtaw pun dia mengandung..

babybump besar atau kecik tu bukan mslh sis.. yg penting bby aktif n sihat...

normal je jgn risauu yee.. soronok ii dlm banyak gerak kuat2 kick 😅😅

mcm ain edrus kan perut dia kecik cute je tgk iklan lazada tu..

normal don't worry okay😊😊