Darahh

Nak tanya sy prgnant 8w semalam sy ada bersama dgn suami. Lepas bersama ada darahh lepastu sy basuh2 bersih , pagi ni ada lendir campur darah sikit. Skrg dh tkde darah tpi Sy takott jadi apa2 dlm kandungan.

4 Balas

Sy ad terbaca . Kemungkinan awk patut elakkan dri brsama klau ada darah keluar . Untk elakkan apa² jd kt bby .

salam kandungan sy 30w. uri atas. td lepas bersama turun darah merah cair perlu ke sy rsau

Hye, post ni dah lama tp nak tanya, baby awak ok ke lepas bleeding tu?

3y ago

Awak tanya ni sebab mengalami ke? Kalau ye, bleeding terjadi sebab rahim lemah. Elakkan bersama dulu. Kalau sekadar spotting je insyaallah baby ok cuma kena lebih hati2, tapi pape pon refer doctor👍🏻

Please go to the doctor to check. Wish you all the best