Gender baby

Kandungan sy bru 23 weeks, smlam saja p scan klinik nk tgok gender baby kot dh nampak.. Dr kata maybe gegirl sbb x nmpk mcm bebird pun.. Hmmm.. Suka ja kalo bby girl.. Boleh geng dgn mommy.. Tp kan mommy2 semua.. Ada x pngalaman scan bby girl, tgok keluar bby boy ? ka better tggu kndungan dlm 6,7 bulan bru p konfem lain.. Baby girl ka baby boy ?

1 Balas

nurse prnah bgtau dlu kdang klu scan bby girl tp ada kemungkinan kluar bby boy sbb mb kdudukan bby msa tu terkepit so xnmpk dia pnya bebird..tp klu scan trang2 nmpk bebird bby boy mmg confirm yg kluar nnt bby boy 😅

5y ago

haha..sy dlu pn camtu jgk sis..so better bli kaler utk unisex cam kuning,hijau,putih,peach camtu..lgpn nnt dh hbis pntang blh je shopping lg brng2 bby kn..hehe