Susah nak tidur Dan kena gatal2 pada trismter ke 2

Kandungan sy berada diminggu ke 13 minggu 4 Hari sekarang ni sy megalami masalah gatal2 seperti ruam Dan susah nak tidur bila waktu Malam..waktu Siang saya Akan tidur Dari tengahari ke petang..Ada orang kata normal..lagi satu bila masuk waktu magrib kepala sy akan Rasa pening Dan sakit badan tapi selepas to meninjak ke isyak sakit kepala tadi tiba2 hilang..hanya tengah Malam memang Ada sakit pinggang Dari trismter 1 lagi..Ada tak pendapat and pandanga

2 Balas

jumpa Dr,bagitau masalah sis. nanti Dr akan bg rawatan bersesuaian. kalau boleh sis tahan jgn tidur lama sgt waktu siang. boleh jadi sebab tu waktu malam sis susah nak tidur sebab mata dah segar. try dulu la,sy pun masa pregnant asyik rasa nak tidur ja. tp sebab ada anak2 yg perlu diurus,jd waktu malam sy letih dan tidur awal. tp tu lah,bangun tengah malam dan susah nak tidur sampai la pagi. biasalah tu,hormon ibu mengandung

kalau blh kurangkan tido wktu siang. sye dlu pun slalu tido tp setkan jam dlm sejam ke stgh jam je tidur. tido terlalu lama waktu siang akn jd susah nk tido waktu malam .