Sakit kepala

Hai mommy nak tanya, kalau kandungan masuk fasa 20week mmg akan ada sakit kepala ke ? Sy perasaan bila kandungan sy 20week kpla sy sering sakit akan kene waktu tengahari dan petang #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Sy pun sama mcm tu sejak pregnant ni, naik je waktu tghari akan sakit kepala & pening2, Alhamdulillah BP ok je sbb sy ada mesin check BP kat rumah. Boleh cuba bgtau doc tentang masalah sakit kepala awk tu, risau juga klu2 high BP ataupun low HB.

1y ago

Kena tanya doc, sy pun tak berani nak ckp mcm mana..

mungkin mslh hb kot..SBP Sya sblum2 nya hb cantik 12.7....tiber sakit kepala,pusing..skli Chek hb turun 10.8 je lgi🥲hrp naik awl bulan depan😖risau plk

1y ago

kalau masalah hb biasa sakit satu kpla / sbelah kepala shja

kena check dengan doktor, mungkin ada high bp, sebab kerap sakit kepala