Kandungan melintang

Kandungan sy 27week nurse check perut bawah kosong, baby dalm keadaan melintang, siapa ad pengalaman baby berpusing dalam keadaan normal?

10 Balas

awal lagi masih boleh pusing. bykkan pujuk baby & sujud, mencangkung. Insha’Allah

1y ago

saya 26weeks , hri tu buat details scan ..doc ckp baby breech tp inshallah Masih awal tuk risau .. sblm ni pun ada pengalaman 2 anak breech .. kluar kaki dlu, alhamdulillah lahir normal je padahal bilik opt da standby .. kena rajin pujuk baby tu .. pikir positif , rajin2 tongeng pg dn ptg .. inshallah smoga d permudahkan urusan kita semua 🤲