Bayi melintang

34 weeks tapi bayi masih melintang , masih ada masa ke utk baby berpusing balik ? 🥺

9 Balas

Sy pun msa 32 week songsang,,lepas tu 36week still songsang,harini 37week masih lagi keadaan songsang trus doktor bg tarikh czer huhu..

Semalam saya scan dekat kk pun doctor kata baby senget lagi. Harap harap baby masuk lah laluan dia sebelum bersalin 🥹

insya allah sis.. saya mase 34 week pun baby melintang .. now dh 37 week baby dh kebawah.. bnykn sujud

inshaAllah sis, ada masa sehingga dia 36w. sis byk bercakap n pujuk bby ya.

insha'allah. ada masa lg sampai 36w. bykkan mencangkung/sujud, pujuk baby ye.

sy 34w, bby kepala diatas.. risau jgk ni.. 😔😔

saya pom 37 mgu Bby songsg lgi

ada masa lagi...sampai 36w....

ad 2 minggu lagi tu