berdenyut bawah perut

Kandungan saya baru masuk 4 weeks ++ , normal ke rasa berdenyut2 dekat bawah perut kiri sikit dari pusat? Kadang2 ada kadang2 hilang. Tapi tak sakit sangat mcm period pain. Risau lah ?

14 Balas

Normal. Tapi, kalau sakit tu disusuli dengan brown spotting @ bleeding tu tak normal. Kena segera gi klinik. Nanti dekat 2m lebih hilang la rasa tu, datang rasa lain pulak. 😂

Normal. Saya pun ada. Lebih kurang sis. Melalui pembacaan, disebabkan pembesaran ruang rahim nak bagi tempat utk bayi tinggal.

Normal kot sis..sy pun 1st time... Ada rasa mcm tu... Mcm bubble2 pun ye jugak...

5y ago

Oh yeke tq sis .risau juga first time kan 🤗

saya rasakn sama tapi cek negatif.. risau lh 😔 dan selalu sakit pinggang

1y ago

hi sis komen sis ni da lama da. MCM MNA sis pregnant Ka?

Normal. Sy start rs dr week 4 sampai harini

normal sis sy pun 4week++ jgk ni skrng😍

5y ago

Sis pun ada jugak ye? Sy risau juga first time ni 🤗

normal sis..sy haritu 4weeks pun mcm tu

Normal sis,, sy dulu pun mcm tu jugak..

baru fist time ke.?tu biasa tu sis..

5y ago

Aah sis first time.. saya risau jugak google2 jumpa ectopic pregnancy lah apa lah ..risau saya 😅

Normal sbb rahim nk mmbesar