Payudara rasa berdenyut

Normal ke rasa nyeri berdenyut payudara kiri masa mengandung? Kadang2 belah kanan.. tp ketara sebelah kiri lah

3 Balas

sama sis. sy payudara kiri sakit. kadang2 denyut2. mmg normal ya? kdg terfikir bkn2 tkut. sbb sblm pregnant kan ok je. start pregnant dr awal smpai skrg sakit je payudara. tp kirila sgt ketara sakitnya dr kanan

Sy setakat ni takde pulak rasa bdenyut2 kat payudara.. Lain org lain rasa pembawaan mase mengandung.

normal.. sy dari 6mggu smpai skrg 12mggu masih nyut2 😫 ... nak pakai bra sakit bila tersentuh