Meruang Sebab Keputihan

Kandungan saya 16minggu sekarang.. Saya ada meruang untuk hilangkan keputihan.. Sbb rasa tak tahan sangat gatal..saya pakai ubat insert tu tak jadi ape.. Rasa risau sangat.. Tapi saya baca meruang tak elok.. Agak2 effect tak kat baby? Sy masukkan jari dalam 3 ruas td.. ?

19 Balas

Sy haritu pn ada keputihan.. Dktr advice mmg x blh meruang..

By right meruang ni xperlu pun. Masa pregnant atau pun tidak

5y ago

Boleh saya tau meruang tu apa ye 😅

Kalu keluar mcm ni normal ke , tapi sikit je?

sy tal berani nak buat😣

Basuh air sirih je

Meruang tu ape ye

😫😫😫

aduuhhh berani nye sis buat..camni la..suggest saya pergi hospital atau kk..nt diorg akan bagi ubat..risau effect apa2 dkt baby..sayanggg

Tak di galakkan sis.