meruang semasa hamil

Salam.sy ad mslh keputihan diawal pregnancy ni.rse gtal2 smua tp doc bg ubt cuci saja sbb kndungan sy trlalu awal dlm 5mnggu.jd, boleh ke sy meruang semasa hamil utk keluarn keputihan yg bt sy xslesa ni?

1 Balas

Doktor pn cuma bg ubat cuci x bagi ubat insert sbb kandungan masih awal. Awak nak meruang pulak. Knp x tanya doktor boleh ke x meruang? Ermmm. Jaga kebersihan miss v. Sentiasa cuci. Tukar panties dgn kerap. Jaga pemakanan.