Buku pink......

Kandungan nak masuk 9w, xpe ke guna gambar scan time 5w untuk buka buku pink? Ke lebih baik scan baru?

11 Balas

Sy baru buka buku semalam . Sy just bawak gambar scan yg saya scan time 7week . Now dah 11 week . Nurse tampal dalam buku n nnti dekat klinik doc akan scan lagi skali untuk comfrim kan due date . Sebb sy punya period tak regular so tak tally dengan date bila scan dengan last period . Lagi 2 week datang scan lagi untuk double comfrm due .

2y ago

hi boleh saya tahu, waktu awak scan 7 weeks, kandungan weeks berapa ya? sbb sy period pun x regular kadang 34 hari