Buka buku pink

Sebenarnya untuk buka buku pink bila ye masa yg sesuai ? Skrg sy 8w nak masuk 9w sudah #ingintahu

5 Balas

Sis kna walk in kk utk booking appointment buku pink.. Nnti nurse akn bg tarikh utk buka buku pink tu.. Mcm sy pn skrg dah 9w2d,smlm baru wassap nurse dan dia bg sy tarikh 29/12 ni utk buka buku.. Ada sstgh kk awal, ada yg lewat..jd kna pg kk yer☺️

5mo ago

baik , terima kasih sis

Usia kandungan dlm 3bulan atau 12minggu ke atas.. Jgn lebih 3bulan nnti klau pg kk buat buku blom 3bulan kene bising lepas 3bulan pon kene bising sbb dah lambat 😅

Da blh buka. Da blh pergi Buat appointment cepat.

boleh buka dh tu

8w - 12w