Buku pink......

Kandungan nak masuk 9w, xpe ke guna gambar scan time 5w untuk buka buku pink? Ke lebih baik scan baru?

11 Balas

Sy baru buka buku semalam . Sy just bawak gambar scan yg saya scan time 7week . Now dah 11 week . Nurse tampal dalam buku n nnti dekat klinik doc akan scan lagi skali untuk comfrim kan due date . Sebb sy punya period tak regular so tak tally dengan date bila scan dengan last period . Lagi 2 week datang scan lagi untuk double comfrm due .

2y ago

hi boleh saya tahu, waktu awak scan 7 weeks, kandungan weeks berapa ya? sbb sy period pun x regular kadang 34 hari

kalau sy la misi minta gambar² yg scan masa awal pregnant tuk letak dlm buku tu. sy bg semua yg scan masa 6w (scan kt klinik swasta) dan 7w (scan kt klinik kerajaan). lepas siap urusan buka buku bru misi suh jumpa doktor tuk scan lg sekali.

boleh je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

saya x de scan apa-apa..dtg klinik bwk upt tu je.. pastu test lg skli kt klinik dengan bgtau tarikh last period...eh tapi, sye buat ceni lepas 2 minggu buat upt..mse nk buat buku tu buat upt lg skli..hehehe😸

Tgk pada klinik. Saya pergi klinik Desa xde mesin scan. Sebelum buka buku, dah call siap2 tanya. Klinik Desa minta pergi klinik kesihatan atau Swasta dan scan 2 atau 3 hari sebelum appointment buka buku.

Rsanya lain2 tmpt.. tmpt sy hri tu sy xpegi scan apa pn lg, sy test upt dkt klinik je positif trus diorg buka buku.. cuba sis tnya misi tmpt sis cmna diorg nak..

saya masa tu scan 7w. buka buku pink 11w. nurse okey je,yg penting ada bukti dari doctor yg menunjukkan kita betul² hamil.

rasa bukan wajib gambar scan, cuma nak mudahkan dorg yg konfirm kita ni pregnant. kalau ckp xde scan, nt dorg scan

lain tempat kot. mcm saya takda pun tanya tuh . just suruh datang kalau da 10w, sbb nnt dia akan scan balik tgok.

tempat awak nak buka buku pink kena guna gambar ke?, ke cmna.

2y ago

tempat saya kalau nak bukak buku pink misi akan tanya masa scan dah ada degupan jantung ke blm .