Ada sapa2 berpengalaman masih konsisten pump susu dalam keadaan mengandung? Ada kesan tak pd kndgn?

Kandungan Dan pump

1 Balas

sy epmom utk 1st baby. then masa tahu pregnant 2nd baby. sy direct minta advise dr doctor. doctor minta stop. dn sy minta juga advise dr 2 lactation counselor yg berbeza. both minta saya stop. pump xsama mcm hisapan dr baby kita.

8mo ago

sama2😊. sy mmg stop pump. sy follow doctor advise. awak cuba tnya doctor nnt ya🌻