Botol susu dan breast pump

Nak tanya mommy2 yang sudah berpengalaman botol susu dan breast pump brand apa yang recommended and good quality?

3 Balas

Autumz Dan Avent. yg lain x pasti la. tp 2 ni senang dpt spare parts. sy punya Autumz Marvel siap sekali massage. dkt website or shopee bole tgk dkt official punya. sy bli mse event so bila bli set dpt la murah.

Breastpump medela...tp mahal...klu btol susu maybe bole try mam/nuk/avent

Btol susu pigeon. Kalau pump susu says pilih Avent or Medela.

5y ago

tq awak share