10weeks,loya,sakit kepala

Kandungan dah masuk 10w. Loya masih ada. Selera makan takde. Paksa makan, boleh makan sikit² je. Nasi mcm xleh masuk. Hari sakit kepala pulak. Normal ke? #First_Baby

8 Balas

Normal sis... Saya haritu sama juga sampai nak masuk 12week ++. Drop habis hb & berat sbb badan tak seimbang zat. Doktor pesan makan & minum juga ap yg selera (selagi blh makan time hamil). Sian janin baby tengah membesar. Moga lancar hingga bersalin iya. Sy baru start berpantang nih.

Normal sis. Janji alas perut dgan biskut ke roti je pun takpa, sy pun rasa nak makan ikut tekak je😬 Lepas tu kalau rasa loya tak boleh nak makan pape try beli biskut jacob yg takda flavour pape, gigit sikit ² biskut tu. InsyaAllah,dgan cara ni dpat bantu sis❤️

normal ..mcm saya jgk 10 minggu x ada selera nk makan nasi putih ...saya mkn mi goreng ,buah ,roti .. jnji perut jgn kosong ....

Saya pun 10 minggu lebih..tp sy makin berselera makan😅 yg lain2 xda..

normal je tu

normal sis.

Yup normal

normal