10weeks,loya,sakit kepala

Kandungan dah masuk 10w. Loya masih ada. Selera makan takde. Paksa makan, boleh makan sikit² je. Nasi mcm xleh masuk. Hari sakit kepala pulak. Normal ke? #First_Baby

8 Balas

Normal sis. Janji alas perut dgan biskut ke roti je pun takpa, sy pun rasa nak makan ikut tekak je😬 Lepas tu kalau rasa loya tak boleh nak makan pape try beli biskut jacob yg takda flavour pape, gigit sikit ² biskut tu. InsyaAllah,dgan cara ni dpat bantu sis❤️