tak larat

Kandungan dah 33weeks 4 days...tp rasa dah larat sgt?

2 Balas

Sy now da masuk 34weeks..celah kelengkang mmg semakin sakit..bila bgn tdo or duduk lama nk bgn mcm cramp smua otot2 bawah..sakit n ngilu jer terasa...gagahkan juga utk teruskan..harap sgt kuat sampai full term.. semoga smua ibu2 tabah mnghadapi dugaan demi anak dlm kandungan 😊😊

4y ago

Hihihi tau xpe..kena pula sy ni ada ank2 yg lain.. boboiboy kuasa 3 klau xbkemas uma mcm kapal karam😁😁

Saya 33w5d. Terasa sakit celah2 kangkang ni. Kalau nak bangun dari katil nak ke tandas malam2, rasa seksa sangat. Tapi kalau tengah berjalan, tak rasa sakit. Kalau duduk2 tu yang rasa sakit nak bangun. Berjalan larat lagi.

4y ago

Setakat ni sy xsakit kt celah kangkang..tp sy sakit di ekor tulang punggung,pinggang dan bisa2 kaki ni,kadang2 perut xselesa..bila sakit2 mcm ni tu yg buat badan jd xlarat..kadang2 tu menangis sendiri..huhu