Due 8/4/24

Ada x mummy due date yg sama tp dah bersalin .. skrg dah 37weeks 3 days . Dah x larat sgt dah ni .. hrp2 bsalin sblm due . Kalau x kena induce 🥹🥹 ..

14 Balas

sy due 3/4.. dah selamat bersalin 8/3 hari tu..sbb ketuban bocor...2x induce.. tp bagi sy..induce xsesakit yang sy bayangkan yg sy dok dgr2 org ckp..sakit lg contraction ms bersalin ank 1st & 2nd yg tanpa induce..apa2 pun semoga dipermudahkan buat semua yg nak bersalin nnt..nak bersalin ni mmg pengalaman yg xkan sama ngan org lain..ready mental & fizikal je

Due kita sama tpi sye dh selamat brsalin 20hb,18 hb perut dh start mengeras and trun brown spotting pergi PAC dah 2cm trus warded esoknya induce belon jalan bukak 3cm je esoknya pagi tu doc trus pecahkn ketuban tolak labour room 4 jam bertarung kt dlm lbour room sbb takde contraction jadi doc bg ubat untk kuatkn contraction

Sya due 31/3/24 Sya pun belum bersalin risau mau dekat due 🥹🥹 semoga Allah permudahkan segala urusan kita bersalin masa terdekat ni Amin ya Robbal Alamin 🤲🤲🤲🤲

2mo ago

Aamiin Allahumma Aamiin

Saya due 18/4. Mengharap jugak sebelum raya. Kalau boleh taknak malam raya atau hari raya. Overthinking tau, risau nanti nurse ke doktor ke layan acuh tak acuh sebab time raya. 😭

sy due date 14/4 ni tp kena serah diri 26 ni (37weeks 3 days)sbb risiko high BP so kena bg brslin awal , smoga kta d prmudahkan berslin dn bby sihat² ye sis🥰

2mo ago

Aamiin Allahumma Aamiin

Saya due date 10/4. Belum bersalin lagi juga. Harap bersalin sebelum due. Semoga urusan kita semua dipermudahkan

2mo ago

Aamiin Allahumma Aamiin

saya 5/4 😊,, kuatkan semangat.. semoga kita dipermudahkan urusan bersalin.. dan baby lahir sebelum di induce..

2mo ago

Aamiin Allahumma Aamiin

due sy 9/4 tp 25/3 kena msuk wad dan 26 czer kalau baby masih lagi songsang.. doakan saya mummy2 semua😊

2mo ago

sama kita.baby songsang 37minggu.. semoga kita dipermudahkan bersalin dan dikurniakan kesihatan dan ketenangan dan kekuatan.. Aamiin Allahumma Aamiin

due kita sama.sy air ktban dr kta kurang nk conferm scan 2mggu lg tp dr dh psan sruh stanby

due kita sama... Tp, dok pujuk baby bg peluang ibunye mkn juadah raye dulu 🤭😅🤣...

2mo ago

itu lah tu... pulut kena pantang setahun, baru boleh mkn balik... kalau tak dpt jamah time raye ni, berhuhu lah 🥲...