nk tanya

Kandungan da masuk 35w..normal ke bby mengeras smpai senget2 perut...tanda2 nk bersalin ke tu...risau jgk....

13 Balas

Kne tanya dokter jugak sis..saya pun sama..baby mengeras sakit mcm nak bersalin..setiap malam..lepas cerita kat dokter..dokter ambil sample air kncing..rupa nye kencing kotor dan ada protin dalam air kncing..mnum air bnyak..Alhamdulilah..skrg dh ok..baby pun tido lena mlm

Tak laa. Belum nak bersalin lagi. Time2 camni mmg dia suka mengeras. Gerak sikit mengeras. Sempit agaknya 😁

InsyaAllah xde ape tu sis... saya 36week pun selalu dia duk belah kanan je. mmng senget perut. huhu

Normal. Baby aktif sebab ruang dah makin sempit. Tanda bersalin lain. Sakit slow2 datang.😂

Kalau mngeras setiap 5mnit blh pergi spital segera....kalau x tu hanya kontraksi palsu

Ye sis, saya pon 35week. Makin aktif plus mengeras rasa kdangtu 😅

Sy pun sma sis,smpi senget perut.. mengeras.. mlm xboleh tdo kdg xselesa

Sama la sy 35weeks. Anak asyik mengeras mengeliat dh mcm ombak hehe

Dy sempit tu hihi... Blm tnda2 lg sis.. Chill je. 😁❤️

Normal. Sy skrg 37 weeks pn senget perut2 baby asyik gerak 😍