Sakit tulang kemaluan

Kandungan da masuk 30 weeks, normal ka sakit d bahagian tulang kemaluan? Bila baring nak tukar posisi tu azabnya.. Ada sesiapa pernah alami mcm ni?

53 Balas

Sy prnah mmg skt gila brjln angkat kaki susah sgt. Mau pln2 je gerak. Nsb baik smnggu lbh gtu dah ok..

Sya pn tgh alami nya skg..tengah tunggu ari nk bsalin ..bila da bring nk bgun sakit nya tuu tak blh nk kata😟

4y ago

Kan, bertabahlah kita semoga smuanya dipermudahkan mlahirkan nnt

sy 27weeks... baby first. normal kh sakit mcm tu? lgi² bila berdiri mau jalan... mcam xmau jalan dh

Thanx semua sbb reply, sy dah selamat melahirkan dua bulan lepas.. Baby sy dah nak masuk 3 bulan 😊

Sye dari 30week hingga la skrg 33week msih lgi rase bnda same...mlah lgi kuat saktnye, tk tau knp...😭😭

4y ago

Tu baby sis... ☺️☺️Normal.. Kepala baby...

Sy pun mcm tu..nak pusing sakit nak bgun tu..ya ampun mcm nak jdi spederman dlu bru dpt bgun..sya da 37week

4y ago

Sama lah sy pun skrg 36 weeks makin mnjadi2 sakitnya

Sama la saya sis.. azab tu hanya allah yang tahu..sebenarnya normal sebab baby tekan kebawah dh...

Normal Biasanya bola baby dah besar tulang kita tu akan berubah untuk laluan baby nanti

Awal2 31 week start sakit sgt2 tp skrg da kurang ..klu duk lama je sakit masa nk bangun

Sy rasa ni juga dr 4 bulan. Skg dh kurg sikit. Rasa xselesa, kdg2 ok kdg2 sakit.