Normal kah ?

Kandungan baru masuk 29 minggu 1 Hari, tiba2 malam tadi baby saya aktif sangat bergerak tak mcm malam2 sebelum nya, malam2 sebelum nya aktif jugak tapi tak mcm malam ni. Sampai sakit pinggang saya tak dapat tidur. Adakah normal baby aktif bergerak malam tiba2 ? Minta penjelasan dari yang berpengalaman sbb saya risau dgn baby saya. ?

1 Balas

Iye..baby aktif waktu mlm..mcm sy..sy ckp dgn baby waktu mlm waktu tdo.. InshaAllah lelama dia dengar apa kita ckp..hehehe..best of luck utk tdo xlena..sy dh 39 weeks..mmg tdo xlena..ngiring kiri sakit..ngiring kanan sakit..redha..sbb baby makin membesar..

4y ago

Ya. Terima kasih kongsi info. Semoga awak dipermudahkan bersalin nanti. Aamiin.