Baby tak bergerak

hi mommies semua, nak tanya, saya dh 22weeks, baby saya selalu aktif & akan bergerak kalau saya usap2 perut. tapi tadi saya usap2 mcm tak bergerak, last bergerak dlm pkul 10 tadi..saya perlu risau tak ataudia tengah tidur sbb tu tak bergerak?.. esok saya ada appointment dgn kk..sorry kalau nampak mcm terlebih risau.. #1stimemom

2 Balas

kalau kk suruh kira antara pukul 9 pagi sampai 9 malam, mungkin selepas waktu tu baby tidur kot? tak tau la esok pagi cuba tanya nurse

2y ago

baik2..terima kasih

Tak perlu risau, janji dlm 24 jam ada gerakan. Yg wajib risau ialah bila 28w keatas bby kurang gerak.

2y ago

terima kasih, lega sikit.. pagi tadi bangun dh gerak sikit..😃