Xsihat nie

kandungan 18weeks 5day ,satu hari muntah² hari nie xtahu kenapa kepala da 3hari sakit onOff² kenape ye agaknye ?

11 Balas

Awak pergi hospital.. Nanti dokter kan kasi ubat yg sesuai.. Mcm saya haritoo sakit urat + demam panas + pening kepala.. Sy cuba ikhtiar sendiri kt rumah nak bagi elok.. Dekat 4 hari baru sy g hospital,sebb tak thn sgt.. Dokter just kasi air garam dengn sebiji ubt, terus sakit sy ansur pulih.. Alhamdulillah..

rase pembawakan baby .. sy dri awal kndungan pnah alamin , nnt hilang sndri klu kndungan dh bsar

Muntah sbb alahan or poison food. Sakit kepala mybe sbb hb rendah or tknn drh tggi

4y ago

too semua infection kencing kotor sbb alahan sy da hilang sy pg klinik sbb pinggang sy sakit teruk.. so kena tahan wad sbb doc takut kena jangkitan kuman pada buah pinggang 4hari kena admited wad masuk air & antibiotik dlm badan

Normal..alahan tu.kurangkan mkanan berminyak dan berlemak

Alahan tu sis.. Sy dh 37w ni pun masih ade alahan nyee..

Better g klinik , mcm saya teruk sangat sampai admited wad 😊

4y ago

yess sy pg kena admited wad

Tak tau lah kenapa wak. Cer gi klinik tanya doctor 😅

jumpa doc. kat sini tak dpt nak bg jawapan sis.

Alahan teruk ni baik minta nasihat dri doc

Maybe alahan