sakit kepala

hi , kalau sakit kepala dah 2 hari tak elok boleh ke makan panadol? n mengandung ni kenapa kerap sakit kepala ye. sy baru 18weeks

2 Balas

Panadol adalah ubat sakit kepala yg paling selamat utk ibu mengandung. Sy hri tu masa 18w pn kerap sgt sakit kepala. Sy tanya jg sepupu saya kerja midwife dekat hosp ibudananak dia kata selamat. Jgn je mkn pndol bnyk kli dlm sehari tu.. Pastikan panadol tu panadol biasa ye, bukan actifast..

1y ago

Boleh awk. Jgn risau. Sama2

Hi. Kalau saya sarankan sis pergi jumpa doktor. Masa pregnant kena extra careful untuk pengambilan ubat

1y ago

baik awak. terima kasih ye