alahan

kalu dah masuk 18 week still lg muntah itu normal ke?

23 Balas

Sy pn muntah. Tp kalau minum air yg ada susu pekat atau makan buah tembikai. 😂 Sbb fav sy milo ais atau teh ais tapi lepas minum je muntah2 terus xjd fav dah. Tgok dari jauh je.

4y ago

sy mukan selalu muntah... jarang2 sekali... tgh mengkaji ape y x kne...

Normal sis..ada tu smpai nk due dia alami morning sickness..depend sis..ada yg cmtu..ada yg ms 2nd trismeter dh ok dh xkn alami dh... Stiap kehamilan adalah berbeza

Normal je sis saya dari 6weeks sampai 24weeks muntah2 loya lepas tu baru stop. Tp masuk 36weeks muntah lagi sampai baby lahir 41weeks 😂

Normal sis.. smua prempuan tak sama. So bertabah je lah ye.. saya mcam ini juga. Cuba cari buah2an yg boleh sis makan..

Sya awl pregnant tk muntah2 pun.. Tpi nk msuk trimester 2 jdi muntah2 nsib baik tk lma.. Skjap je..

Normal sis. Kesian mak saya masa ngandungkan saya sampai nak beranakkan saya pun muntah2 lagi 😌

Normal... Ikut individual gak sis, ada yg smpai trismetr 3 lgi alahan tu

Normal tu sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Normal, ada je sampai nak bersalin muntah lagi. Take care sis😊

Saya dah 32week ni,ada masa2 mual tu dtg balik...normal lah kot