Hi mommies! Normal ke bila dah masuk week 12, tapi still ada alahan lepas makan rasa nak muntah?

Alahan lepas makan perut akan rasa seperti penuh sehingga nak muntah Walaupun makan dalam kuantiti sedikit.

2 Balas

Normal awk.. Saya masuk 5 bulan baru la boleh mkn mcm biasa balik.. Tapi kena jaga2 kalau dh masuk 5 bulan ke atas sbb selalu heartburnn..

Normal aje rasany..Saya sekarang 13week pun maseh rasa macamtuu..