pregnant ker tak?

kalau upt samar2 camni kira positif ker? saya check selang dua hari upt masih samar2. ikutkan saya dah 5week 4days. risau sebab seblum ni saya kena scam upt

pregnant ker tak?
2 Balas

Sy pon dlu cm tu jgk. lpas 3 hari, 1 line lak. last2 malas nk pkir sbb time tu x sihat. pegi spital nk mntak ubt, sbb lama nau Batok Nye nk baik. last2, doktor sruh test darah dgn air kencing. amek haa, +ve. pembawakan Batok rupanya..😂😂.

insyaAllah positive, sy dlu anak first mcm ni juga. try la lagi 1-2 minggu check lg kalau nak kepastian