Upt positif ke tak ?

Hai, upt ni scam ke tak ye? Agak2 positif ke ni? Sy cek selang 2 hari, guna air kencing pertama lepas bangun tidur. Masih samar2, x terang lagi line tu, scam ke? 😂#seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Upt positif ke tak ?
10 Balas

Betul2 selang 2 hari ke sis. Ni macam check tiap hari. Kalau sis buang yang tengah tu, atas sekali dengan bawah sekali boleh nampak ada beza walau sikit. Memang kalau boleh upt ni kena test selang 2-3 hari baru nampak beza.

8mo ago

Yg 1st dgn 2nd tu selang 2 hari, yg last tu sy cek esok nya sbb takut kena scam dgn upt ni, nnt sy repeat lg gna upt lain, doakan sy ye

mashaallah tahniah mula mula sy pon mcmtuh smpai sy beli bende tu 50 pcs kat shoopee cek setiap hri mkin lama mkin pekat lpstu sy pegi swasta scan baru pegi kk buat buku

8mo ago

Tq sis, sy pun beli bnyk2 kt shopee, hrp nya makin pekat lah lepas ni, risau scam je upt tu, sbb sy baca ramai yg kena scam dgn upt shopee ni

saya pun tadi baru ja pergi klinik sakit perut angin check upt mula2 doc tgk sekali satu line pastu sy otw balik doc ckp naik dua line samar2 sah . doc cll ckp jgn makan ubat

8mo ago

Moga sy ada rezeki jg mcm sis, skrg ni pn rasa perut berangin je, kdg2 skt perut mcm gastrik

Insyallah ada rezeki tu sis. Mcm wife saya test mcm ni jugak tak berharap sbb selalu negatif je nak makan itu makan ini mcm bukan mengandung tau2 dh lebih 3 minggu pregnant

8mo ago

Aamiin, harap ada rezeki pregnant kali ni

Insyaallah ada tu,ni sy pnya test pg tadi..Tunggu seminggu lg cek balik sis, Insyaallah kalau ada pasti dia akan semakin terang 🥰

8mo ago

Ok sis, doakan smoga sy ada rezeki jg mcm sis

berapa minggu da delay ? kalau baru 1minggu, boleh tunggu lagi 1@2minggu baru test lg sekali. sy selalu buat mcm tu, alhamdullillah ok

8mo ago

Sy dah sebulan delay period, irregular period lepas kawin, ok sis, nnt sy repeat lg upt next week, doakan ye

nmpk negatif tu sis.. da bpe hri period delay? period sblum nie tratur ke? better bli jenama dipntell..

8mo ago

Dah dekat sbulan sis delay period, sblm kawin period tratur, tp lepas kawin ni period x teratur, kdg lmbat, sy dah ttc 1 tahun, nnt la sy try upt lain

saya lambat period 3 hari cek naik 2laine Alhamdulillah ada tu jaga diri baik baik ya

Check lagi selang 3 4 hari. Baru nampak difference kalau sis pregnant

8mo ago

Ok, nnt sy buat

tgggu seminggu sis . kalau nk cepat terang boleh bersamaa suami 🥰

8mo ago

Boleh explain secara scientific kenapa pulak bersama suami akan cepat terang double line?