NAK SUSU BADAN MERIAH KE TAK? 📣

Kalau susu tak banyak nak buat apa ya? Jom baca di sini! Baca sini: https://mamaschoice.my/article/cara-banyakkan-susu-badan/

NAK SUSU BADAN MERIAH KE TAK? 📣
12 Balas

sy paling suka makan daun betik rebus dan ikan bakar waktu pantang..salah satu makanan yg membantu susu lebih banyak. meriah😍

meriah tanpa milkbooster

2y ago

dah cuba sgt berkesan. minum pagi je ptg msti bgkak susu cuma jgn lupa minum air kosong byk. nk hasilkan susu kna ad air dlm bdn. sy dh repeat order😍

sekarang ank masuk 11 bulan tiba-tiba susu drop. xtahu knp. milk booster ni ada dijual di farmasi tak?

dh minum. memg bykkkk. Alhamdulillah love sgt. emosi terus happy

8 tahun x penah putus susu 🤭🤭🤦🏻‍♀️

ofc susu meriah

2y ago

of course 😅

❤️bf ngn bb

mesti la nk susu meriah..

Susu meriah

Nak susu meriah