Favourite time tidur ?

Kalau suka ngiring belah kann ni bby boy ke girl eh? Tapi kalau balik kampung bby boy czn senyum² pandang kite. Kalau bby girl czn lagi sorang ni menangis tgok kite haha.. Masing² dpt baby usia muda..

1 Balas

Takdapat nk tentukan cara mcm tu sis..sy prgnnt bby girl inshaAllah..tp ank sdare llaki ngis jgk ngn kita..😅 Nak tahu tepat..scan jela..tp tu pon kdg2 ade tsilap😁

5y ago

Hahahah tula kan... Kadang ikut org tua² cakap.. Ha ni mesti bby girl la ni 😂