gerak baby menentukan jantina

Hye mummy semua .. Nak tnye kte org kalau kite dpt rse bby gerak awal tu tandanye baby boy dan kalau kite rse pergerakan baby agak lewat dlm 5 bulan mcm tu bru rse mknye bby girl .. Betul ke ?? #jangankecam #tanyaje

1 Balas

Taklah. Sy dua2 baby girl, rs masa 17weeks. 2nd baby 14w dh rs dia mengeras.

5y ago

Ouhh yke sis .. Tula kwn2 yg ckp cm tu so ingt btul sbb sy ank 3 org sume dh rse dia gerak awal dlm 3 bulan cm tu .. Dan skrg sy pregy lgi dh 4bulan tp xdek lgi rse gerak bby ..