segugut

Kalau segugut ...masa bila ya dtg ...adakah seminggu sblm dtg haid @ waktu haid ....sbd saya tak pernah mengalami benda tersebut...

2 Balas

Sblm dtg haid dlm 3 4 hri rsa la krem sikit..time period baru sakit btl2..abis period xde dh...tu pglm sy..sy jnis sgugut

4y ago

Tp sy first mngdung ni..sy rsa mcm sgugut awal dri date jangkaan period.patutnya period hjung bln..tp pelik tgh bulan dh sakit. Biasanya period sy dtg tepat msa..ni awal 3mnggu..rupanya dh lekat..

semasa dtg haid

4y ago

Kalau seminggu nak dtg haid bahagian perut rasa kram sgt....