Segugut Lepas Bersalin

Hello mom 😚 Bolehkah bertanya ,dgn mom yang pernah alami masa segugut lepas bersalin ,dulu masa saya bujang saya tak pernah alami sakit perut bila nak datang Haid . Tapi saya rasa pelik lepas berselain dan saya dtg bulan dah teratur tapi sakit perut tiba* ada dtg,saya firstmom,boleh tak bantu saya beri pendapat ,Terima kasih

1 Balas

hye mommy 😉✌ mcm sy dr bujang hngga bersalin msih alami senggugut..wlaupn ada yg kata jika lepas ada ank xkn alami senggugut. .tp rsnye depend pd bdn seseorg kut..sbb sy msih mengalaminya..😅✌ #TAPsupermoms