Segugut tapi tak haid

Saya dah lewat 3 hari period. 3 hari lewat tu sakit mcm segugut tapi haid masih belum datang. Kenapa begitu ya? Share please. Nanti dah baca komen baru sy g klinik.

2 Balas

sy awal2 sblum tahu prggy rasa mcm tu juga .. rasa sakit segugut , tapi tak dtg2 periodnya .. 2mggu juga lewat priod .. cuba check sis 😍

1y ago

Eeeee tak sabarrr betul saya❤️❤️

Hmm mcm pelik je. kalau saya saya pergi klinik terus tanya doktor. Sebab saya tak pernah alami pulak benda mcm ni so tak boleh nak bantu

1y ago

Saya ad g klinik, docter tu tak friendly jadi rasa annoying. klinik lain dokter lelaki jd rasa tak selesa. Takpa la, tggu dulu. Jap lg nak beli pregnant test 😘 doa saya baby okey 🌸