Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

rasanya x cukup, anak saya baru 2 minggu dah 3pek yg 64pcs guna..

Tak cukup kot saya ni baby bru sebulan dah habis 4 pek yg 64pcs.. sbb kena kuning so kerap berak n kencing lepastu setiap hari setiap 2-3 jam tukar takut rashes 😊

5y ago

Yup.. nb mmg slalu kena tukar pampers sbb tu kena sediakan pampers secukupnya.. kalau tak basah, tak tukar.. tp setiap 2 ke 3 jam saya akan cek basah ke tak..

Sy beli S terus..anak 1st pakai S je dr lahir..

5y ago

Anak sis masa lahir berapa kg sis? Kalau anak saya lahir kecik beli saiz s takut besar pulak hihi