Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

Bru lhir bli pmpr biasa2 dlu. Sb byk guna pmpr. Time kunng lgilaaa. 20hri da 4 pack fitty y 84pcs. Hri ptma je pkai newbn drprs.

5y ago

Samasama. Beli pmpr biasa dlu. Leps dh hbs kung sblm 2 , bule la pmpr mhai skit untk selsa diorg. Skrg mmg rugi klau beli pun. Depend la . Tkpun lapik nappy liner dlm pmpr.