Sakit pinggang

Kalau sakit pinggang kerap sgt tu tanda nk bersalin ke? Walau pon dh baring masih sengal2 pinggang .. 😭😭 tapi baru 30weeks 5 days 😭😭 atau ini contraction palsu..

1 Balas

maybe kalsium tarik kot awak atau nak mbesar lagi ke. sbb saya pun kerap juga sakit pinggang.

2y ago

baby mkin besar or calcium pon bleh jd. mcm sy sbelom ni kerap kebas2 n sakit2 pinggang lutut. nurse suruh tmbh calcium. n alhamdulillah lps amalkn susu 2 gelas shari n ambil juga tablet calcium sbiji shari. kebas2 or kejang mmg xde. sakit pinggang pon kurng.