Contraction

Saya dah 35w, kerap sakit pinggang macam nak patah pinggang, dari pinggang sampai punggung sakit sangat, perut pun kerap mengeras. Kadang baring pun boleh penat. Saya nak tahu, tu false contraction ke? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

better g PAC kalau contraction tu kerap. sy selalu kena sejak 28w, dah 3 kali admit wad. nanti doc akan cek sis

12mo ago

ouh. pac tu pregnancy assessment centre yg kat hospital tu..sbb biasa sy pergi UIA serik dah pergi hospital besar. sy sebab sakit sangat, dorang akan buat CTG n cek bawah semua