Sy Mommy Semua Saya Nak Tanya

Kalau prgnnt 23 W akan selalu sakit pinggang ke.. And kencing kotor pun penyebab sakit pinggang ke?? Sy dh 1 minggu tk krja sbb sakit pinggang n demam dh g check dkt doc. Doc kata kencing kotor tu yg sakit tpi sy ad kencing kotor dari awl prgnant lagi tpi tk prnh sakit skrng bru sakit..

1 Balas

Sakit pinggang klu pregnant tu normal sebab baby da besar kan. Tp x pasti pulak ada kaitan dengan kencing kotor. Sebab saya start sakit pinggang dari awal preggy lagi.

5y ago

Mcm saya start 2 bulan da start sakit pinggang. Tdo mmg x lena dah. Skrg da 30 week lagi x lena 1 mlm 3,4 kali terbngun. Ada je bnde x kene.