Baby asik mengeras je

Kalau perut kerap mengeras tu bkn setakat 10kali tp dah berpuluh² kali dlm sehari, confirm ke dah ada pembukaan? Sy skrg tengah pantau pergerakkan baby, oiya sy kan setiapkali kencing mesti keluar sekali lendir mcm hingus tu, tp xde pula melekat kat panties time kencing je dia keluar cam ingus

1 Balas

jika kerap stiap 5 minit mngeras..puan perlu segera ke hsptl tuk dptkn rawatan dan pantauan dr doc..kekdg kita ingt lmbt lg nk brsalin..tgk2 bby nk kluar awal..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin