baby mengeras

hi momies nak tanya., kalau bby kerap mgeras tapi xde rasa sakit atau xde keluar tanda n baby aktif je ok ke? skrg dh 38 weeks tp kerap mengerass. sampai senget perut ni😊 due 15/9. ayah dia yg risau suruh pergi hospital tp kalau pi kang asik kena seluk je org kata. seram. heee #1stbby

1 Balas

Nak bersalin dah kali mommy. Sebab saya bersalin pun 38w jgk. Tiada tanda2 langsung. Tp on the day appointment doktor gyna check, air ketuban sedikit. Dan terpkasa ots admit kat HWKKS. #TAPSupermoms #29thNov20