tolong jawabkan

kalau panties basah sikit keluar dengan keputihan tu tanda bersalin ke ? lepastu perut senggugut kejap2.. sakit perut nak berak boleh berak.. asik rasa nak terkentut pun ade.. lepastu kalau kat panties ade tanda tompok coklat tapi da kering tu ape sebenarnya ? boleh ke datang hospital mintak check bukaan and mintak di wardedkan ?

1 Balas

Boleh ja p check. Nanti doc yg akan decide sama ada perlu warded atau x