susahnye hati

Tak tahu tanda bersalin ke atau lain..sengugut and sakit pinggang ade ingat tanda salin tapi bila sakit nak buang air besar...keputihan lendir pun ade..tapi penat sgt...perut ade keras...nangis je sbb saya takut klu sakit kita x pergi hospital baby bole jadi meninggal kat perut..saya dengar kes cam ni.1st baby...tolong tolong sye....38weeks 3 days...tolong doakan sye cepat ade tanda salin

1 Balas

Tgk kekerapan sis. Klu makin sakit, nak bersalin la tu. Rilex. Tenangkan diri. Positifkan diri. Jgn fikir bkn². Semoga dipermudahkan urusan sis..

5y ago

Terima kasih sis