panties basah

Hi mommies. Saya preggy 25weeks. Lately, panties saya selalu basah. Keputihan kuning ade sikit di pantiner tapi panties saya basah.. Macam bukan dari basah keputihan. Pernah jadi camni tak kat mommies sekalian

8 Balas

Klo sis ragu2..pergi je hospital sis...sy dlu pernah jd jugak..sblm tu sy busy travel kerja..panties sy basah sedangkan sy dh pkai pantyliner..sy pikir positif terkencing tnpa sedar kot..tp mmg xde bau..wktu tu sy bru msuk 20wks..lps tu sy g travel lg..hari esoknya sakit mcm sengugut..skjp sakit skjp hilang..mlm tu heavy bleeding..rupenya contraction dan kne bersalin sbb bby dh nk kluar..fully miscarriage disebabkn leaking air ketuban rupanya

Saya ada gbs+, keputihan saya putih kuning dan banyak. Tp xde bau dan tk gatal. Doc buat ujian swab, sekali saya positif gbs. Sis bila ada appointment dgn nurse, bgtau ada keputihan. Sometimes nurse akan refer ke doc utk buat ujian swab.

Saya 20 weeks. Sejak saya batuk bulan lepas saya perasan ada cecair putih jugak keluar lepas batuk . Keluar melalui tempat kita kencing bukan tempat kita period tu. Doc kata air kencing 😅

Sama la.. Tp sy p cek kt dktr,dktr ckp kputihan..pstu dy ambk smple n antq ke makmal.. Dpt kputsan ad jngkitan ..dy bg ubt msuk dlm mis v😢klau kluaq byk, better g klinik.bhaya kt kndgan

Smalh dgn sya asal mengandung je keputihan bnyk,doktor ambik ujian makmal,ank no 2 kne msuk ubt kt missv,ank no 3 pun sma,ank no 4 ni tengh tunggu keputusan

keluar cecair jernih ke putih sis..msuj group ni blh share https://chat.whatsapp.com/7n6V0HZxREv9ZllaFEy7kw

5y ago

Sy nk join tp Nape xboleh join ye sis?..

Normal je kalau sy.. sbb time keputihan keluar je attach skali air tu. Kira keputihan jugk tu.

Tkut leaking.. Tkut GBS +

5y ago

soryy nk tnya GBS tu apa