BF & SUSU BOTOL

Kalau nipple kita crack, how to handle? Sebab terlampau sakit luka untuk bagi baby bf 🥹

7 Balas

aduh tringt sy nipple crack dlu sakitnyaa , terangkat-angkat kaki setiap kali anak nk menyusu. sy sbb lekapan salah awal2 bila ada nurse ajar dn btulkn bru okay. mungkin awk boleh check okay tak lekapan sbb kna cri punca knapa nipple crack tu klu tak akn kerap jdi. sementara tu letak bnyk2 nipple cream yg ada lanolin sbb tu selamat utk baby, x perlu basuh.sy pernah pkai yg mama’s choice tu pun okay.