nipple crack

Hi mommy...boleh share tak mcm mane nk sembuhkan nipple crack ni ?sy berpantang ank first,nipple sy sblah kiri sampai crack sakit sgt sebab nipple sebelah tenggelam...baby tk nak...susu sy asik keluar,tp skr luka yg crack tu ...jd sy xleh bgi,boleh ke pump ?

1 Balas

Hi sis boleh pump tapi pastikan bersihkan dulu bahagian yg crack tu ya, kalau nak cuba pump bahagian yg tenggelam tu pun ok, at least kita usaha. Semoga cepat sembuh ya sis

5y ago

Ye sis..bru nk cuba pump,tq for info