Buku Pink

Bape week dah boleh buat buku pink? Saya hrtu buat confirmation scan kat klinik swasta. Then nak buat buku pink tu nak cakap apa? Nak test urine lg sekali atau terus buat buku pink? Mohon pencerahan. Baby 1st takde pengalaman lagi.

2 Balas

Nanti nurse akan tnya mane tahu pregnant.? Kalau buat upt,dia tnya bape kali buat.. kalau ada scan,bwk gambar scan..dah confirm,senang sikit nak buat buku pink.. buat buku pink seeloknya 8 week keatas..

Klu sis da scan d klinik luar. Boleh bwa gmbr scan tu msa buka pink. Klu xda xpa. Bgtau counter pendaftaran mau buat buku pink. Bwa ic sja. Nnti nurse akan ambik darah & air kencing. Bwa salinan sijil khwin & yg ori.